gallery/attachments-Image-rb-logo-voor-internet-gif_1

Platanenlaan 47, Grootebroek, info@ferwerda-abc.nl 06-18922933

Van startende ZZP’er tot multinationals, iedere onderneming moet een vorm van administratie voeren. Het begrip “goede administratie” kan ruim uitgelegd worden, maar bij mij is die maar voor één uitleg vatbaar.

 

Om dit te bereiken werk ik met ExactOnline, een modern online boekhoudprogramma waarin niet alleen de financiële administratie gevoerd wordt, maar desgewenst ook de salarisadministratie voor u uitgevoerd kan worden.

 

U kunt de hele administratie uitbesteden, maar er ook voor kiezen om de basis zelf te doen en de complexere werkzaamheden zoals het samenstellen van de BTW aangiftes, opstellen jaarrekening en het verzorgen van de jaarlijkse belastingaangiftes aan mij uit te besteden.

 

Afhankelijk van de omvang van de administratie kunnen de werkzaamheden bij u op locatie uitgevoerd worden, eventueel met gebruikmaking van uw eigen boekhoudpakket of bij mij op kantoor. In dat geval levert u periodiek de relevante stukken digitaal aan waarna het in het online boekhoudpakket verwerkt wordt en de BTW berekend, gecontroleerd en aangegeven wordt.

 

Speciaal voor ZZP-ers is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een jaarservice. Voor een vaststaand bedrag wordt uw complete administratie, inclusief BTW aangiftes per kwartaal, aangifte inkomstenbelasting en de aanvragen en controle van de toeslagen die op u betrekking kunnen hebben, zoals de zorg- en kinderopvangtoeslag.

 

Eventuele extra werkzaamheden, zoals het voeren van correspondentie en het opstellen van financieringsaanvragen kunnen op regiebasis voor u uitgevoerd worden. Voor alle extra werkzaamheden geldt dat deze uitsluitend in overleg met u uitgevoerd en in rekening gebracht worden, zodat er voor niemand onaangename verrassingen ontstaan.